Uw bedrijf

Voor de hand liggende verzekeringen: maatwerk
We kunnen u natuurlijk vertellen welke bedrijfsverzekeringen belangrijk voor u zijn: de brandverzekering, de inventarisverzekering, de gebouwenverzekering, de handelsvoorraadverzekering, de verzekering voor bedrijfsauto’s. En we kunnen u vertellen dat we in onze adviezen daarover maatwerk leveren: want het maakt natuurlijk wat uit of je zzp’er bent of 100 werknemers in dienst hebt.

Allemaal heel voor de hand liggend.

Specialistische verzekeringen
We kunnen u zeggen dat wij u uitstekend helpen bij meer specialistische verzekeringen, verzekeringen die vakkennis vereisen: bedrijfsschade-verzekeringen bijvoorbeeld, bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen of milieuverzekeringen.

Minder voor de hand liggend, misschien, dat u daar echt deskundig advies over krijgt.

Preventie
Voorkomen is beter dan genezen. Deze oude wijsheid klinkt niet heel opwindend, maar daarom is ze nog niet minder waar. Verzekeren is nodig, maar preventie ook. Preventie minimaliseert de kans op schade, en kan u zo geld besparen. Wij adviseren u graag daarbij.

Meerwaarde voor uw bedrijf
Weet u wat zo speciaal is aan ons bedrijf? Wij bewijzen onze meerwaarde vooral in situaties die u liever niet meemaakt. Natuurlijk: wij geven u deskundig en onafhankelijk advies, staan persoonlijk voor u klaar en zorgen ervoor dat u geen onnodige kosten maakt. Maar de meerwaarde die Der Kinderen voor u heeft, zult u vooral ook merken als er schade optreedt. Want daar staat u dan, bijvoorbeeld: ’s morgens vroeg, bij een uitgebrand pand. En twintig werknemers – waarvan u het loon gewoon moet doorbetalen – kijken met u mee naar de smeulende resten van uw bedrijf. En dan? Uw verzekeringsmaatschappij bellen? Waarvoor u nummer duizend zoveel bent, een anoniem bedrijf ergens in het zuiden van het land? Nee, dan staan wij naast u. Wij weten wie u bent, we weten precies hoe uw bedrijf in elkaar zit en doen meteen – niet een dag later – alles wat nodig is om ervoor te zorgen dat uw onderneming snel weer draait. Dan zult u merken dat wij het verschil maken.

Blijf op de hoogte en schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief