Uw werknemers

Goed voor uw medewerkers, goed voor u.

Elke serieuze ondernemer weet het: goede, gemotiveerde medewerkers zijn van onschatbare waarde voor uw bedrijf. Motivatie heeft te maken met salaris, uiteraard, maar ook met goede secundaire arbeidsvoorwaarden: een goede pensioenregeling, een prima collectieve zorgverzekering, een aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering wellicht. Wij kunnen al die dingen keurig voor u regelen. En met keurig bedoelen we: goed voor uw medewerkers en betaalbaar voor u.

Neem gewoon contact op voor een vrijblijvend gesprek!

VerzuimVizie.

Een ziekmelding begint meestal met een eenvoudig telefoontje van uw werknemer. Wat volgt is vaak heel wat minder eenvoudig.

Als werkgever bent u vanaf de eerste dag verplicht het verzuim van uw werknemer zorgvuldig te begeleiden. Dat kost veel tijd, geld en energie.

Daarom werken we samen met VerzuimVizie: een totaalpakket waarmee we u als werkgever alle zorgen uit handen nemen. Een totaalpakket dat niet alleen uw verzuimverzekering regelt, maar ook de verzuimbegeleiding en desgewenst zelfs de zorgverzekering voor uw werknemers. Alles in één hand.

En het mooiste is: ook voor u als werkgever volstaat voortaan één telefoontje: één telefoontje om het hele verzuimtraject te regelen. Dat ene telefoontje kunt u nu meteen plegen. Dan belt u ons en vraagt u naar der Kinderen Verzuimvizie.

Blijf op de hoogte en schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief