Historie

“Meer dan een halve eeuw verzekeringadviseurs”.

We schrijven 1965. Lambert der Kinderen, de oprichter van ons bedrijf, zit op een zolderkamertje aan de Kloosterkoolhof in Heerlen. Met behulp van zijn hospita – zij neemt de telefoon waar – sluit hij de eerste verzekeringen.

Maar de zolderkamer wordt al snel te klein, en dat betekent verhuizen. Eerst naar de Emmastraat en daarna naar de Leonard Stassenstraat in Heerlen. In 1970 vestigt der Kinderen zich in Klimmen, en in 1977 is alweer een verhuizing nodig: dit keer naar een groter kantoor aan de Aalbekerweg 18 in Hulsberg. En dan, in 1993, neemt der Kinderen een belangrijk besluit: aan de Aalbekerweg 16 verschijnt een nieuw kantoorpand met een totale bedrijfsoppervlakte van zo’n 500 m². Dat is het kantoor waar der Kinderen gevestigd was tot december 2022.

In 1998 treedt Roel der Kinderen, de zoon van Lambert, bij het bedrijf in dienst. Hij voerde vanaf dan samen met zijn vader de directie.

In 2011 verlaat Lambert der Kinderen het bedrijf en gaat van zijn pensioen genieten. Sedertdien voert Roel alleen de directie over de onderneming die zich verantwoordelijk voelt voor haar klanten en hun belangen deskundig behartigt.

In 2021 gaat der Kinderen een samenwerking aan met Quintes, een landelijk werkend verzekeringsbedrijf. In december 2022 verlaat der Kinderen na meer dan 30 jaar Hulsberg en verhuist het kantoor op 1 december 2022 naar een veel ruimer pand op Maastricht-Airport.

Blijf op de hoogte en schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief