30-45 jaar

Het kopen van een huis
Het is een cliché, maar clichés hebben meestal een kern van waarheid: voor veel mensen is het kopen van een huis de grootste aanschaf die ze in hun leven zullen doen. Het is dus belangrijke de goede keuzes te maken. Daar komt bij: je koopt niet wekelijks een huis, dus veel ervaring heb je niet.

Die ervaring hebben wij wel. We adviseren u gedegen, uitvoerig en volstrekt onafhankelijk over de hypotheekvormen die er zijn, over hun voor- en nadelen en over de vorm die het best bij u past. Daarbij kijken we niet alleen naar wat kan, maar ook naar wat verantwoord is. En we kijken samen met u verder dan de neus lang is. Misschien denkt u aan kinderen, en wil een van u beiden minder gaan werken. Wat zijn de financiële consequenties daarvan? Het is niet leuk om over na te denken, maar wat als je onverhoopt werkeloos of arbeidsongeschikt wordt? Moet het huis dan verkocht worden? Een goed en betrouwbaar advies nú kan veel ellende in de toekomst voorkomen. En dat advies geven wij u graag.

Uw huis verbouwen
Een nieuwe keuken. Een nieuwe badkamer. De woonkamer uitbreiden. Dat kost geld uiteraard, en een van de mogelijkheden die u heeft is het afsluiten van een verbouwingshypotheek. Ook daarin adviseren wij u – onafhankelijk, deskundig en rekening houdend met uw specifieke omstandigheden.

Een andere baan
U krijgt een andere baan. Heeft u gedacht aan de gevolgen voor uw pensioen? Over uw spaarloonregeling, uw levensloopregeling, uw arbeidsongeschiktheidsverzekering? Als dergelijke vragen u bezighouden, bel ons dan even.

Financiële planning
Als je wat geld overhoudt, kun je het op een spaarrekening zetten natuurlijk. Of is het handiger de hypotheek versneld af te lossen? Een spaarpolis, wat zijn daar de voordelen van? Moet ik iets extra’s doen voor mijn pensioen, en wat is dan de beste manier? Bij de beantwoording van dit soort vragen kunnen wij u goed helpen. We kennen niet alleen al de verschillende producten, we weten ook welke voor- en nadelen ze hebben. En kunnen u een onafhankelijk advies geven, toegesneden op uw persoonlijke situatie.

Blijf op de hoogte en schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief