Kwaliteitskenmerken

Der Kinderen is bij verschillende organisaties aangesloten en geregistreerd. De belangrijkste zijn:

Autoriteit Financiële Markten (AFM)
De AFM houdt krachtens de wet onder meer toezicht op de deskundigheid en integriteit van financiële adviseurs. Ons kantoor is bij de AFM geregistreerd onder nummer 12004118. Onze inschrijving in het register van vergunninghouders kunt u hier bekijken : AFM Register der Kinderen
afm

ADFIZ Branchevereniging (ADFIZ)
Wij zijn lid van ADFIZ. ADFIZ is een branchevereniging voor onafhankelijke financiële dienstverleners en assurantie-adviseurs. De bij ADFIZ aangesloten leden zijn niet gebonden en vrij in de keuze van producten en aanbieders. ADFIZ stelt als voorwaarde dat verzekeringsmaatschappijen geen enkel eigendomsbelang of zeggenschap mogen hebben in de bij haar aangesloten leden.
adfiz

Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD)
Wij doen ons uiterste best u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Maar mocht u toch een klacht over onze dienstverlening hebben en wij komen er samen niet uit, dan kunt u zich wenden tot het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD). Ons aansluitnummer bij KiFiD is 300.001656. Het KiFiD behandelt alleen klachten over particuliere verzekeringen. Bekijk onze inschrijving in het register hier : Kifid Register der Kinderen
images

Kamer van Koophandel (KvK)
In het handelsregister van de Kamer van Koophandel staan wij geregistreerd onder nummer 14042394.
kvk
Federatie van Financieel Planners (FFP)

Wij zijn aangesloten bij de Federatie van Financieel Planners www.ffp.nl. Onze financieel planners zijn gecertificeerd. Gecertificeerde financiële planners (FFP) hebben het examen afgelegd en stellen in hun gedragscode het belang van de consument voorop.
ffp

Erkenningsregeling Hypotheek Adviseurs (SEH)
Wij zijn lid van de stichting Erkenningsregeling Hypotheek Adviseurs (SEH). Dit is een initiatief van de gezamenlijke hypotheekaanbieders en helpt consumenten bij het vinden van deskundig hypotheekadvies. Zij doet dit via een erkenningsregeling voor hypotheekadviseurs die aantoonbaar kennis en ervaring hebben op het gebied van hypotheekadvies.
seh

Nederlandse Vereniging van Gevolmachtigde Assurantiebedrijven (NVGA)
Wij zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Gevolmachtigde Assurantiebedrijven (NVGA). der Kinderen Assuradeuren BV voldoet aan de strenge normen en regels van de NVGA en daarmee is de hoge kwaliteit van onze dienstverlening voor u gewaarborgd.

images

Blijf op de hoogte en schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief