Particulier 45-60 jaar

Als u geld overhoudt

Wie werkt, kan vooruitkomen in de wereld. En dat kan betekenen dat u wat geld overhoudt. Dat kunt u op een spaarrekening zetten. Of is het verstandiger de hypotheek versneld af te lossen? En een spaarpolis, wat zijn daar de voordelen van? Misschien wilt u iets extra’s doen voor uw pensioen. Wat is de beste manier? Bij de beantwoording van dit soort vragen kunnen wij u goed helpen. We kennen de verschillende producten, we weten welke voor- en nadelen ze hebben. En geven u een onafhankelijk advies op maat.

Voor als iets misgaat
Je gaat er niet vanuit, maar iedereen kan te maken krijgen met tegenslag. Ontslag, bijvoorbeeld. Dan is het belangrijk dat u deskundige juridische steun krijgt. En daar kunt u zich voor verzekeren. Arbeidsongeschiktheid. Vroeger spraken we over WAO, maar tegenwoordig heet de wet die arbeidsongeschiktheid regelt WIA: de wet Werk en inkomen naar arbeidsvermogen. En die pakt lang niet voor iedereen gunstig uit. Toch iets om even bij stil te staan, misschien. Wij helpen u daarbij.

Verhuizen of verbouwen
Bent u toe aan een nieuw huis? Of denkt u na over een verbouwing en vraagt u zich af hoe u dat het best kunt financieren? In beide gevallen staan we u terzijde met deskundig en volledig onafhankelijk advies.

Pensioen, of eerder stoppen met werken
Zo nu en dan denk je erover na: over je pensioen, en of je ook dan genoeg overhoudt om aangenaam te leven. Of over eerder stoppen met werken. Wat is wijsheid in dat soort gevallen? We pretenderen niet de wijsheid in pacht te hebben, maar we hebben wel veel ervaring in het adviseren van klanten in soortgelijke omstandigheden. Misschien wilt u van die ervaring profiteren?

Blijf op de hoogte en schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief