Roel der Kinderen

"Goed contact met je relaties. Zodat je weet waar ze behoefte aan hebben. Een gedegen advies met kennis van zaken."
Functie : Directeur

Sinds 1998 bij der Kinderen.

Ik voer directie en geef dagelijks leiding aan der Kinderen. Ik ben ook accountmanager, dat wil zeggen: ik bezoek relaties. Wat mij het meest boeit? Het ondernemerschap en de afwisseling in het werk. Klanten helpen, problemen voor ze oplossen en kennis overdragen is erg boeiend.

Der Kinderen is een tweede generatie familiebedrijf, opgericht in 1965. Met ongeveer 25 medewerkers richten we ons op de zakelijke en de particuliere markt, vooral in Limburg en de Belgische grensstreek. Die geografische afbakening is een bewuste keuze: wij willen onze klanten graag persoonlijk ontmoeten. Dat vinden we belangrijk. Want door dat persoonlijk contact wordt niet alleen ons werk aangenamer, maar ook onze dienstverlening beter.

Doordat wij niet gebonden zijn aan enige verzekeringsmaatschappij of financiële instelling, kunnen wij u werkelijk onafhankelijk advies geven. We wijzen u de weg in het oerwoud van producten en diensten, zodat u krijgt wat in uw specifieke situatie het beste is.

Wij verzekeren zowel bedrijfs- als particuliere risico´s. Wij hebben binnen de Limburgse assurantiewereld een goede naam opgebouwd. Wij kennen onze klanten en komen onze afspraken na. Al onze medewerkers zijn deskundig en goed opgeleid. Vakbekwaamheid staat bij ons hoog in het vaandel.

NEEM CONTACT MET MIJ OP

reCAPTCHA is required.

Blijf op de hoogte en schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief