Hypotheken

Een hypotheek
Het is een cliché, maar clichés hebben meestal een kern van waarheid: voor veel mensen is het kopen van een huis de grootste aanschaf die ze in hun leven zullen doen. Het is dus belangrijke de goede keuzes te maken. Daar komt bij: je koopt niet wekelijks een huis, dus veel ervaring heb je niet.

Die ervaring hebben wij wel. We adviseren u gedegen, uitvoerig en volstrekt onafhankelijk over de hypotheekvormen die er zijn, over hun voor- en nadelen en over de vorm die het best bij u past. Daarbij kijken we niet alleen naar wat kan, maar ook naar wat verantwoord is. En we kijken samen met u verder dan de neus lang is. Misschien denkt u aan kinderen, en wil een van u beiden minder gaan werken. Wat zijn de financiële consequenties daarvan? Het is niet leuk om over na te denken, maar wat als je onverhoopt werkeloos wordt of arbeidsongeschikt raakt? Moet het huis dan verkocht worden? Een goed en betrouwbaar advies nú kan veel ellende in de toekomst voorkomen. En dat advies geven wij u graag.

Erkenningsregeling Hypotheek Adviseurs (SEH)
Der Kinderen is lid van de stichting Erkenningsregeling Hypotheek Adviseurs (SEH). Dit is een initiatief van de gezamenlijke hypotheekaanbieders en helpt consumenten bij het vinden van deskundig hypotheekadvies. Zij doet dit via een erkenningsregeling voor hypotheekadviseurs die aantoonbaar kennis en ervaring hebben op het gebied van hypotheekadvies.

Meer informatie over Hypotheken

VRAAG MEER INFORMATIE AAN

reCAPTCHA is required.

Blijf op de hoogte en schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief