Pensioenen

Uw pensioen
Weet u precies hoe uw inkomen eruit zal zien als u stopt met werken? Veel mensen hebben wel een vaag idee, maar zo heel precies weten ze het niet. Terwijl ze wel graag ook na hun 65e relaxed willen leven. Voorkom onaangename verrassingen en wacht niet tot het te laat is: bel ons nu. Dan bestuderen we samen met u uw pensioenvoorziening. En mocht die voor verbetering vatbaar zijn, dan bekijken we in alle rust wat eraan gedaan kan worden.

Collectieve pensioenregeling voor uw werknemers
Een goede pensioenregeling is voor veel werknemers een belangrijke secundaire arbeidsvoorwaarde. Veel werkgevers beschouwen het als een essentieel onderdeel van de zorgplicht die zij ten opzichte van hun werknemers hebben. Heeft u behoefte aan deskundig advies op dit terrein? Dan volstaat één telefoontje naar der Kinderen. Uitgaande van uw specifieke omstandigheden zoeken wij naar de mogelijkheden die het best bij uw bedrijf passen.

Pensioenvergunning
Het pensioenstelsel in Nederland is zeer complex en dynamisch.

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft zware criteria gesteld aan de pensioenadviseur zelf en kantoren die aan pensioenadvisering willen doen. Deze kantoren hebben een aparte WFT-pensioenvergunning nodig.

Wij bezitten sinds 2012 deze WFT-pensioenvergunning. Dit betekent dat wij hierdoor voldoen aan de zware kwaliteitseisen die de AFM stelt. Wij behoren tot een selecte groep adviseurs die mogen adviseren in pensioen.

Het hebben van de vergunning maakt het mogelijk onze pensioenadvisering te mogen continueren voor werkgevers, Directeur-grootaandeelhouders, werknemers en particuliere relaties.

Hebt u vragen of interesse, neem dan contact op met Frank Gielen, onze pensioenadviseur!

Meer informatie over Pensioenen

VRAAG MEER INFORMATIE AAN

reCAPTCHA is required.

Blijf op de hoogte en schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief