18-30 jaar

18!
Achttien, ha-ha! Mooie leeftijd. Rijbewijs halen misschien? En dan een auto? Verzekering! Ook niet onbelangrijk: je krijgt je eigen ziektekostenverzekering. Maar welke? En bij welke verzekeringsmaatschappij? Advies nodig? Wij zijn ervoor. En dat advies is gratis.

Studeren
Studeren, spannend. Nieuwe stad, nieuwe omgeving, nieuwe mensen. Op kamers. Maar geen torenhoge studieschuld na afloop a.u.b.! Hoe pak je dat aan? Wij hebben ervaring met dit soort dingen en kunnen jou en je ouders helpen alle mogelijkheden eens goed op een rij te zetten. En dan zijn er nog de details: inboedelverzekering voor je kamer. Doorlopende reisverzekering bij stage in het buitenland. Bel ons gewoon even, we informeren je over alles wat je nodig hebt. (Vrijblijvend.)

Eerste baan
Eerste baan? Leuk werk, leuke collega’s? We sure hope so. Maar, eh … is alles goed geregeld? Zorgverzekering, arbeidsongeschiktheidsverzekering, spaarloonregeling, pensioenverzekering? Om maar eens wat te noemen? Geen nood. Bel ons, dan lopen we samen alles door. Kost niks!

Samenwonen -> trouwen -> gezin -> kinderen
Ja, dames en heren, nu gaat het serieus worden. Samenwonen, trouwen, kinderen misschien. Tijd om wat praktische dingen goed te regelen. Bijvoorbeeld: weet je pensioenverzekeraar dat je bent gaan samenwonen? Hebben jullie geen dubbele verzekeringen? En als er kinderen komen, is de kraamzorg dan goed geregeld? Is daar voldoende dekking voor? En horen we iemand zeggen: minder werken? Hoe moet dat dan financieel? Wij helpen je zodat je alles goed in beeld krijgt. Volledig vrijblijvend. Ook als je bijvoorbeeld denkt aan het kopen van een huis.

Blijf op de hoogte en schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief