Werkwijze

“Hoe werken wij? Wat vinden wij belangrijk?”

Ons kantoor heeft geen enkele verplichting om financiële producten bij één of meer financiële instellingen onder te brengen. Wij zijn dus volledig vrij in onze advisering. Wel selecteren wij de maatschappijen waar wij zaken mee doen. Deze selectie maken wij op basis van een groot aantal factoren. Daar valt de hoogte van de premie onder. Maar ook de kwaliteit van de voorwaarden en de ervaring hoe de maatschappij zich opstelt als er schade wordt geclaimd.

Voor schadeverzekeringen maken wij ook gebruik van de volmachten van het aan ons gelieerde volmachtbedrijf der Kinderen Assuradeuren BV.

Dit bedrijf beschikt over volmachten van een aantal gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen. Dit houdt in dat deze verzekeraars de bevoegdheid hebben verleend om namens de verzekeraar, verzekeringen te accepteren en schaden af te wikkelen.

Flexibel, korte lijnen en indien gewenst maatwerk. Bij gelijkwaardige producten geven wij daarom de voorkeur aan een product dat ondergebracht kan worden in de volmacht van der Kinderen Assuradeuren BV.

Deskundigheid
Om u goed te adviseren, moeten wij allereerst deskundig zijn. We moeten weten welke financiële en verzekeringsproducten er zijn en welke voor- en nadelen ze hebben. Dat klinkt wellicht als een open deur, maar in een markt die snel kan veranderen, is deskundigheid niet vanzelfsprekend: ze vereist voortdurende inspanning.

Persoonlijk contact
Is een essentieel onderdeel van onze manier van werken. Wij kennen onze klanten en gaan bij hen langs, thuis of op de zaak.Hoe werken wij? Wat vinden wij belangrijk?

Onafhankelijk advies
Doordat der Kinderen niet gebonden is aan enige verzekeringsmaatschappij of financiële instelling, kunnen wij u werkelijk onafhankelijk advies geven. En bij dat advies houden we niet alleen rekening met wat hier en nu kan, maar ook met mogelijke ontwikkelingen in de toekomst. Omdat we graag willen dat u ook dan nog klant bij ons bent.

Maatwerk
Er zijn heel veel verzekeringsproducten en heel veel financiële producten. Wij wijzen u de weg door het oerwoud en zorgen ervoor dat u datgene krijgt wat u in uw specifieke situatie nodig heeft – niets meer en niets minder.

Blijf op de hoogte en schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief