Verzekeringen

Verzekeren
We kunnen u natuurlijk vertellen welke verzekeringen u bij ons kunt afsluiten. Dat zijn er heel veel: van een eenvoudige autoverzekering of een ziektekostenverzekering tot een specialistische machinebreukbedrijfs-schadeverzekering. Een compleet overzicht van alle verzekeringen vindt u onder Productwijzers.

Maar minstens zo belangrijk als zo’n overzicht vinden we het u te vertellen hoe wij werken.

Deskundig
Om u goed te adviseren, moeten we deskundig zijn. Dat klinkt als een open deur, maar in een vaak snel veranderende markt met heel veel producten en diensten is deskundigheid niet zo vanzelfsprekend.

Persoonlijk
We vinden het prettig onze klanten persoonlijk te kennen. Want door persoonlijk contact wordt niet alleen ons werk aangenamer, maar ook onze dienstverlening beter.

Onafhankelijk
Al onze adviezen zijn volstrekt onafhankelijk: wij zijn niet gebonden aan enige verzekeringsmaatschappij of financiële instelling.

Op maat
We leveren maatwerk: we zorgen ervoor dat u krijgt wat u in uw specifieke situatie nodig heeft – niets meer en niets minder.

Dus, zoekt u een deskundig, persoonlijk en onafhankelijk advies op maat? Bel ons!

Productwijzers
In de productwijzers vindt u belangrijke algemene informatie over de verschillende verzekeringen. Elke productwijzer meldt de belangrijkste kenmerken van een bepaald soort verzekering. Ook is er een overzicht van veel gestelde vragen en antwoorden in opgenomen.

Als u van plan bent een verzekering af te sluiten, dan is de productwijzer een handig hulpmiddel. U kunt daarmee beoordelen of de verzekering biedt wat u ervan verwacht en of u haar echt nodig heeft.

Meer informatie:

VRAAG MEER INFORMATIE AAN

reCAPTCHA is required.

Blijf op de hoogte en schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief