Tips voor een gezellige én veilige carnavalstijd.

Vandaag, op 11 november, is het carnavalsseizoen begonnen. Organiseert u samen met uw carnavalsvereniging regelmatig activiteiten? Of leent u uw tractor uit aan een vereniging om een carnavalswagen rond te rijden tijdens de optocht? Dan is het belangrijk dat u zich bewust bent van de mogelijke risico’s.

Evenementenverzekering.

Bij het organiseren van een carnavalsfeest gaat er wel eens wat fout. Denk aan gehuurde apparatuur die beschadigd raakt. Of een vrijwilliger die van een podium valt en zijn been breekt. Dit soort schades ontstaan tijdens evenementen kunt u verzekeren middels een zogenaamde Evenementenverzekering. Deze verzekering kent verschillende dekkingsvormen die elkaar aanvullen. Hiermee kiest u dus zelf, in overleg met onze adviseurs, de dekkingen die optimaal aansluiten bij uw evenement.

Werk- en Landbouwmaterieelverzekering.

Stelt u werkmaterieel beschikbaar voor een carnavalsoptocht? Vraag onze medewerkers om voor u na te kijken of u binnen uw Werk- en Landbouwmaterieelverzekering óók verzekerd bent voor het ‘rijrisico’. Sommige verzekeringsmaatschappijen hebben dit in hun verzekering opgenomen, zonder dat u daar extra premie voor betaalt. Geef de deelname aan een optocht tijdig aan ons door. Dat kan tot uiterlijk de dag van de optocht zelf.

Preventietips.

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Toch zijn er voldoende preventiemaatregelen te treffen om straks van een zorgeloos carnavalsfeest te genieten. Verzekeringsmaatschappij Nationale Nederlanden heeft een aantal tips op deze preventiekaart gezet.

Direct regelen of heeft u vragen?

Wilt u de premie berekenen of de Evenementenverzekering direct aanvragen?
Bel, mail of loop binnen bij ons op kantoor. Wij helpen u graag!

Blijf op de hoogte en schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief