Bereikbaarheid en maatregelen ten gevolge van het coronavirus

der Kinderen volgt de richtlijnen van de overheid inzake het coronavirus.

Het Covid-19 (Corona-) virus heeft voor iedereen grote gevolgen. Ook der Kinderen is na uitgebreide voorbereidingen vrijdag 13 maart begonnen met reageren op de uitbraak van het virus en heeft de nodige maatregelen genomen. De maatregelen kunnen soms gevolgen hebben voor onze bereikbaarheid en dienstverlening.

Thuiswerken
Onze medewerkers werken voor een groot deel vanuit huis. Om het risico op besmetting met het coronavirus te verkleinen is de bezetting van ons kantoor tot ongeveer de helft teruggebracht. Dit kan wellicht tot gevolg hebben dat onze medewerkers telefonisch even wat minder goed bereikbaar zijn dan u van ons gewend bent of dat u iets langer in de wacht staat. Ook kunt u in plaats van uw vaste contactpersoon een collega aan de telefoon krijgen. Maar aarzel zeker niet om ons te benaderen als u een vraag heeft!

Stel uw vraag bij voorkeur via e-mail
Onze medewerkers zijn altijd steeds goed bereikbaar via e-mail. Wij vragen u vriendelijk van deze mogelijkheid gebruik te maken. Zij zullen uw vraag dan zo snel mogelijk per e-mail – of als u dat wenst telefonisch – beantwoorden. Bellen kan natuurlijk ook gewoon, maar heeft in deze periode iets minder onze voorkeur, vanwege de afwisselende bezetting en het thuiswerken.

Buitendienst
Uw contactpersoon in onze buitendienst blijft uiteraard bereikbaar. Heeft u een bezoekafspraak met ons in uw agenda staan, dan zal uw accountmanager in overleg met u een nieuwe afspraak maken of een belafspraak inplannen. De genomen maatregelen gelden vooralsnog tot en met eind april 2020.

Afspraken die ingepland staan op ons kantoor in Hulsberg zullen verzet worden. Omdat we het virus mee willen indammen, zullen we persoonlijk contact zo veel mogelijk vermijden. Gelukkig kan tegenwoordig veel digitaal en telefonisch geregeld worden. Wij verzoeken u niet onaangekondigd naar kantoor te komen.

Tot slot
Wij streven er naar om onze service aan u zo goed mogelijk te waarborgen en vertrouwen op uw begrip in deze voor iedereen onbekende periode.
Wij blijven u met alle mogelijke middelen ondersteunen. Maar bovenal wensen wij u een goede gezondheid in de komende periode!

Directie en medewerkers

der Kinderen Verzekeringen BV

Blijf op de hoogte en schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief