Bereikbaarheid en maatregelen ten gevolge van het coronavirus

der Kinderen volgt de richtlijnen van de overheid inzake het coronavirus.

Hett Covid-19 (Corona-) virus heeft voor iedereen grote gevolgen. De maatregelen kunnen soms gevolgen hebben voor onze bereikbaarheid en dienstverlening, ook nu nog.

Thuiswerken

Onze medewerkers werken voor een groot deel vanuit huis. Om het risico op besmetting met het coronavirus te verkleinen, is de bezetting van ons kantoor tot  een minimum teruggebracht. Dit heeft verder geen gevolgen voor u. Wij zijn zoals u van ons gewend bent perfect bereikbaar.

Stel uw vraag bij voorkeur via e-mail

Onze medewerkers zijn ook steeds goed bereikbaar via e-mail. Wij vragen u vriendelijk van deze mogelijkheid gebruik te maken. Zij zullen uw vraag dan zo snel mogelijk per e-mail – of als u dat wenst telefonisch – beantwoorden. Bellen kan natuurlijk ook gewoon, maar heeft in deze periode iets minder onze voorkeur, vanwege de afwisselende bezetting en het thuiswerken.

Buitendienst

Uw contactpersoon in onze buitendienst blijft uiteraard bereikbaar. Ook worden er – afhankelijk van de actuele corona-situatie natuurlijk – beperkt afspraken ingepland voor gevallen waarin een persoonlijk gesprek beter functioneert (bv. bij een schade). Wanneer wij het digitaal of telefonisch met u kunnen regelen, heeft dat de voorkeur. We moeten immers proberen het aantal persoonlijke contacten te beperken.

Kantoorbezoek

Mocht u liever even bij een medewerker op kantoor in Hulsberg langskomen, dan kan dat helaas niet, door de minimale kantoorbezetting. Iets komen afgeven kan altijd wel.

Tot slot

Wij streven er naar om onze service aan u zo goed mogelijk te waarborgen en vertrouwen op uw begrip in deze voor iedereen onzekere periode.
Wij blijven u met alle mogelijke middelen ondersteunen.

Directie en medewerkers
der Kinderen Verzekeringen BV

Blijf op de hoogte en schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief