Bastiaen Liermann

"Het verzekeringsvak is interessant en iedere keer weer anders. "
Functie : adviseur particulieren | buitendienst

Sinds 2011 werk ik bij der Kinderen.

Tijdens mijn HBO-opleiding Financial Services Management kwam ik erachter dat ik graag in de verzekeringsbranche wil werken. Daarom ben ik in 2011 naast mijn studie begonnen met werken bij der Kinderen.

In het begin als ondersteuning van de commerciële binnendienst. Later heb ik ervaring opgedaan op de afdeling back-office, waar ik me heb bezig gehouden met de polisadministratie van provinciale- en volmacht polissen.

Vervolgens deed zich de kans voor om te werken op de schadeafdeling.
Ik heb er kunnen leren hoe schades behandeld worden, ik ben er nóg meer achter gekomen wat de toegevoegde waarde van der Kinderen is.

Daarna heb ik me als commercieel medewerker binnendienst voornamelijk beziggehouden met het offreren en adviseren van passende schadeverzekeringen voor particuliere- en zakelijke relaties.

Na het behalen van mijn studie heb ik de kans gekregen om als buitendienstadviseur voor particuliere relaties aan de slag te gaan. Deze functie vervul ik met veel enthousiasme. Uiteindelijk wil ik particuliere en zakelijke relaties op het gebied van álle verzekeringen kunnen voorzien van onafhankelijk advies op maat.

NEEM CONTACT MET MIJ OP

Blijf op de hoogte en schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief