Pechhulp

Je stond met pech langs de weg. Maar geluk bij een ongeluk: daar was een praatpaal van de ANWB! Je belde en dan verscheen – na kortere of langere tijd, dat kon verschillen – het vertrouwde gele wagentje van de wegenwacht. Je zou er bijna nostalgisch van worden. Maar tijden veranderen.

Ja, tijden veranderen – maar niet de prijzen van de ANWB. Leuk zo’n praatpaal, maar een mobiele telefoon is ook handig. Hoef je geen netwerk van praatpalen te onderhouden. En zo’n geel wagentje is schattig, maar een ander kleurtje mag best. Als je maar snel en goed geholpen wordt.

De meeste mensen hebben naast hun gewone autoverzekering ook pechhulp geregeld. Via de ANWB bijvoorbeeld, of via Route Mobiel, een iets goedkopere variant. Het lijken twee gescheiden werelden, autoverzekering en pechhulp: de autoverzekering dekt schade, pechhulp helpt bij pech onderweg. Maar nu kunt u pechhulp meeverzekeren bij uw standaard autoverzekering. Twee vliegen in één klap. En een klap die u zult merken in uw portemonnee – dat kunnen we u verzekeren. Op deze manier is pechhulp veel goedkoper en de service blijft dezelfde.

Ho-ho! We horen het u denken: dat kun je wel zeggen, ‘de service blijft dezelfde’, maar klopt dat wel? Bij de ANWB weet ik waar ik aan toe ben. Hoe zit dat met deze pechhulp? We kunnen u geruststellen: pechhulp als onderdeel van de autoverzekering wordt aangeboden door Allianz. Duits. Degelijk. Meer weten? Een belletje volstaat: 045 – 405 88 88.

Blijf op de hoogte en schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief